marți, 15 ianuarie 2013

Din 2013 intalnirea cu un mediator va fi obligatorie


Incepand din anul 2013 , justitiabilii, indiferent ca sunt persoane fizice sau juridice, vor fi obligati sa participe la o sedinta de informare privind medierea inainte de a ajunge in fata instantei de judecata. Aceasta formalitate prealabila unui proces este gratuita si nu implica parcurgerea intregii proceduri de mediere.
Legea medierii a fost modificata in acest an prin Legea nr. 115/2012, publicata in Monitorul Oficial nr. 462 din 9 iulie 2012 . Printre altele, acest act normativ instituie obligatia de a participa la sedinta de informare privind medierea, ca procedura prealabila instantei de judecata.
Noua obligatie a justitiabililor este Continue reading →


Consiliul de Mediere, informare de la Judecatorie, informare mediere tribunal, Judecatoria Sectorului 1, Judecatoria Sectorului 2, Judecatoria Sectorului 3, Judecatoria Sectorului 4, Judecatoria Sectorului 5, Judecatoria Sectorului 6., mediator, mediator autorizat, Mediator autorizat de Consiliul de Mediere pentru activitati de mediere in Bucuresti, Mediator Judecatoria Sectorului 1, Mediator Judecatoria Sectorului 2, Mediator Judecatoria Sectorului 3, Mediator Judecatoria Sectorului 4, Mediator Judecatoria Sectorului 5, Mediator Judecatoria Sectorului 6., Tabloul Mediatorilor Bucuresti